Mijn Uitzendpartner

Over ons

Ons verhaal

Mijn Uitzendpartner is door haar organisatorische flexibiliteit steeds sterker vertegenwoordigd.
Opdrachtgevers en professionals vinden steeds beter de weg.
Door kosten zoveel mogelijk te mijden zijn wij in staat (bijna) altijd een prima prijs-kwaliteit verhouding te verkrijgen. Dit doen wij door eigenlijk alles digitaal af te handelen. Van offerte tot en met de plaatsing en bijna alle overeenkomsten. Dit bespaard niet alleen tijd en geld, maar is ook nog eens erg milieuvriendelijk.

Door onze digitale insteek hoeven wij ook geen duur kantoor te hebben waar uiteindelijk de opdrachtgevers voor meebetalen. Wij hebben door heel Nederland een aantal inlooplocaties welke gebruikt kunnen worden als ontmoetingspunt, indien de omstandigheid daar om vraagt. Onze insteek is dat wij liever bij onze opdrachtgevers en professionals op bezoek gaan om te bezien of alles nog afdoende naar wens is. Dat zijn zaken die meestal niet vanuit een kantoor te regelen zijn.

Onze kennis

De medewerkers van Mijn Uitzendpartner zijn volledig thuis in diverse branches. De Vestigingsdirecteur kan bogen op meer dan 25 jaar werken in de Flexbranche. Maar ondanks deze ervaring staan wij altijd open om nieuwe dingen te leren, omdat de arbeidsmarkt constant in beweging is en dus ook de behoeftes van diensten mee veranderen. Natuurlijk kent u als ondernemer/onderneming uw eigen organisatie met de specifieke wensen en eisen het beste. Wij zijn erop gericht deze kennis te verkrijgen om u het beste van dienst te kunnen zijn.

Hoe meer wij weten van de organisaties des te meer kunnen wij de wensen en eisen van onze professionals koppelen aan de juiste vacatures. Een happy werknemer is namelijk een productieve werknemer en een productieve werknemer geeft weer een happy ondernemer/onderneming.

Waarom werken met mijnuitzendpartner?

Als eerste feit gaat u dan werken met een professionele en bevlogen ondernemer en onderneming. Wij hebben niet alleen “oog” voor onze opdrachtgevers, maar hebben ook de mogelijkheid om mensen een (nieuwe) kans te geven door goed naar ze te luisteren en altijd de overweging te maken hoe duurzaam is dit voor alle partijen.

Maar natuurlijk ook:

  • Onze werkwijze is transparant en is minder tijdrovend omdat wij de meeste handling uit handen van de opdracht oppakken. (search, voor selectie, 1e gesprek en doorsturen van bevindingen en cv naar de opdrachtgevers).
  • Door digitalisering van het documententraject kan er niets zoekraken bij de post. ( van offerte tot plaatsing en facturatie is een geheel digitaal proces en u heeft deze altijd bij u in uw PC, Laptop, of smartphone)
  • Uiteraard voldoet Mijn Uitzendpartner aan de gebruikelijke clichés waar elke bemiddelingsorganisatie zich op beroept; Flexibel, juiste kandidaat, bereikbaar ook na 17:00 uur, etc. Ons doel is simpel en daarmee ook duidelijk als het gaat om onze werkwijze;

Als iemand onze opdrachtgevers of professionals vraagt:”Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?”
Moet het antwoord zijn: “Gewoon geregeld met Mijn Uitzendpartner.”

Wij hopen binnenkort ook uw uitzendpartner te zijn

meer weten?


Contact