Mijn Uitzendpartner

Werknemers

U zoekt werk en ben hiervoor (uiteraard) zeer gemotiveerd

Motivatie komt vanuit jezelf. Iedereen doet iets wel, of niet om een doel te bereiken. Mijn Uitzendpartner weet dat onze opdrachtgevers grotendeels tevreden zijn met hun kandidaat als deze motivatie in belangrijke mate aanwezig is. Het begint allemaal met echt willen. Je ergens voor willen inzetten, meedenken, je mogelijke werkgever vooruit willen helpen en met oplossingen komen. Dat is vaak belangrijker dan dat alle, volgens de vacature, vereiste diploma’s en certificaten per se in orde moeten zijn.

Ben jij op zoek naar (ander) werk? Ben jij voldoende gemotiveerd om op een professionele manier bij opdrachtgevers het verschil te maken en zelf verder wil komen?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat mag je van Mijn Uitzendpartner verwachten

Mijn Uitzendpartner kijkt verder dan alleen jouw CV. Wij besteden niet alleen tijd aan de relatie met onze opdrachtgevers, maar ook zeker met onze werknemers. Daardoor kunnen wij jou niet alleen voorstellen op passende opdrachten die aansluiten bij jouw CV, maar die ook passen bij jouw wensen. Als je zo samenwerkt, passen de puzzelstukjes beter in elkaar en wordt het stevig.

 Van ons mag je in ieder geval navolgende verwachten:

  • persoonlijk contact met een ervaren en enthousiaste ondernemer
  • matchen van jouw profiel aan de wensen van onze opdrachtgevers en jou zelf
  • begeleiding bij intake gesprekken
  • het verzorgen van jouw plaatsing
  • Duidelijkheid over looptijden, salaris en contractvorm
  • begeleiding gedurende jouw opdracht door bezoeken op jouw werkplek